Personvern

Projektowanie stron internetowych/
Motyw graficzny dla systemów zarządzania treścią: dswww.pl - Reklama w internecie - Firma zajmująca się tworzeniem internetowych stron, szablonów dla stron oraz sklepów internetowych.

Images: Elementy kute - http://www.ogrodzenia-oskar.pl/ - Firma partnerska w tworzeniu stron internetowych.

Personvern

Personvern


Registrering

For å kunne handle eller motta nyhetsbrev hos Paasche Glass og Keramikk må du registrere deg. Dette for å oppnå høyest mulig sikkerhet rundt betaling og levering. Registreringen er gratis, og uten forpliktelser for deg. Opplysningene vil bli lagret på en sikker måte. 

Utlevering av personalia

Paasche Glass og Keramikk er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir til oss, eller som vi får del i når du legger inn kjøpsordre eller besøker vår hjemmeside. Informasjonen vil brukes til varedistribusjon og eventuelt tilsending av nyhetsbrev (kun de som abbonnerer tjenesten) . Vi vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia, eller andre opplysninger om våre kunder, til en tredjepart. Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve dem slettet. Kontakt i så fall post@paaschekeramikk.no

Paasche Design © 2018